Tarieven

het verlengde van thuis!

De kosten voor de opvang bedragen € 6,12 per uur per kind.

In dit bedrag zitten de kosten voor het eten, drinken en tussendoortjes.

Babyvoeding voor de baby’s tot één jaar en de luiers worden door de ouders meegenomen.

Als gastouder ben ik erkend en geregistreerd (nummer 205382964) bij het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen). Door deze erkenning kunnen ouders via de Belastingdienst gebruik maken van de tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang.

Op de website van de Belastingdienst www.toeslagen.nl is het mogelijk een proefberekening te maken. Deze proefberekening geeft ouders een indicatie over de hoogte van de kinderopvangtoeslag.

Met het gastouderbureau Solo Bambini en het Gastouder Bemiddelingsbureau Kind & Zo werk ik  nauw samen. Via deze bureaus ontvangen de ouders een verzoek tot goedkeuring van de opvang uren over de afgelopen maand.  Vervolgens ontvangen de ouders een factuur van een van de gastouderbureaus.

De kosten van de administratie wordt door de gastouderbureaus met de ouders verrekend.

Voor deze maandtarieven en andere informatie verwijs ik naar de websites van Solo Bambini,  www.solobambini.nl en het Gastouder Bemiddelingsbureau Kind&Zo, www.kindenzo.nu.

Advies:  Vraag de Kinderopvangtoeslag aan binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat.